Oprettet 22. juni 2021

Labrador Retriever , hvalpe, 7 uger , salgklar 30-06-21





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
7 uger
Placering
Placering
5560 Aarup



Annoncebeskrivelse

De er født d. 5 maj og klar til at flytte hjemmefra fra onsdag i uge 26 . De er registreret med stambog i DJR - Dansk Jagthunde Registrering
Vi har begge forældre og en hel bror som kan ses her
Vi har sorte tæver tilbage og en enkel sort han. Ud af gode jagtlinier, men også sublime familie hunde. Hvalpene er vokset op som en del af familien (både med mennesker og andre hunde).
De er præget med diverse ting, de er nemlig ikke blevet skånet for larmende støvsuger, højt musik, skud lyde, fyrværkeri lyde, maskiner osv.
De viser stor interesse i fjerkræ, og løber gerne med tørrede vinger i munden.
Derudover har de en enorm stor åbenhed og nysgerrighed. Hel søskende fra de andre kuld viser stor naturlig talent for jagt og apportering, med stor samarbejds villigehed, er lærenemme og gode familie hunde med fantastiske temperamenter. Forældrene meget kærlige hunde med de mest fantastiske temperamenter. Hvalpene vil naturligvis være chippet, sundhedstjekket ved dyrlægen, fået 1. vaccination og være ormebehandlet 3 gange (3.-5. og 7. uge) ved overdragelse. Ved første henvendelse er sms bedst. Pris 12.000kr. Se evt videoer på vores Facebook side Kennnel Lux Lab.

Oplysninger:
Racer: Labrador Retriever
Alder: 7 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 30-06-21

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;