Oprettet 21. juni 2021

Goldendoodles

Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
Gylden
Antal
Antal
5 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
25. september 2021
Placering
Placering
8660 Skanderborg
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores skønne goldendoodle Frida venter F1b hvalpe slut juli 2021. Hun vejer 12 kg og er den gladeste hund, der elsker børn og voksne 😍 Frida er sundhedstjekket og vaccineret. Hun er parret med søde Bubbi, der er en abrikosfarvet mellempuddel på 9 kg 🐶 (se sidste billede)

Hvalpene er salgsklar sidst i september ☺️ Her har de fået chipmærkning, sundhedstjek, ormekur, vaccination og en startpakke til den første tid hos en ny skøn familie.

Når de bliver store nok, træner vi dem i renlighed, hverdagslyde og basale kommandoer, så de er trygge i at få et nyt hjem💕 De vokser op i et familieliv med to børn og mange knus.

Depositum på 3000,- betales ved reservation. Det fratrækkes selvfølgelig prisen og kan ikke refunderes, hvis du springer fra.

Vi kører efter først til mølle ift. valg af hvalp, dvs. når depositum er betalt har man reserveret og har fået sin plads i køen.

Kontakt os på SMS eller giv et kald.

Du er også velkommen til at følge med på Facebook: Fridas Goldendoodle hvalpe - efterår 2021

Venlig hilsen
Jacob, Stine og Frida 🐶
🏡Skanderborg

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Goldendoodles 18.000. kr.

Goldendoodle 8 uger, hund, 8 mdr.

De sødeste / blødeste små hvalpe er klar til at komme videre nu , 8 uger gamle Mor er en lille golden / cocker spaniel De forventes at blive en mini str Goldendoodle, og gode familie hunde. Mor : Cock...

Alder 8 mdr.
6990 Ulfborg

Goldendoodles 18.000. kr.

Mini Goldendoodle 8 uger , hvalpe, 8 mdr.

De sødeste / blødeste små hvalpe er klar til at komme videre nu , 8 uger gamle Mor er en lille golden / cocker spaniel De forventes at blive en mini str Goldendoodle,. og gode familie hunde. Mor :...

Alder 8 mdr.
6990 Ulfborg

Goldendoodles 18000 kr.

SORTE GOLDENDOODLER MED HVIDE OG BRUNE AFTEGNINGER. ALLE FORSKELLIGE

UNIKKE SORTE GOLDENDOODLEHVALPE med små søde hvide og brune aftegninger. Alle forskellige MOR: DKK golden retriever ( lys 28 kg). Er testet fri for genetiske sygdomme. FAR: TYSK tofarvet lille...

Alder 2 uger
8970 Havndal