Oprettet 19. juni 2021

Blandet hund

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 6000 kr.
Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 mdr.
Farve
Farve
Hvid med gyldne aftegninger
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
20. juni 2021
Placering
Placering
5220 Odense SØ
Mor
Mor
Golden Retriever
Far
Far
Hvid schweizisk hyrdehund
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Alder : 6 1/2 måned.

Pga. personlige omstændigheder, har jeg ikke længere en hverdag, hvor jeg kan give Seto det, han fortjener, og jeg har set mig nødsaget til at finde et andet, blivende hjem til ham.

Seto er en glad, lærenem og dejlig hvalp, der desværre skal finde et nyt hjem, da jeg ikke kan give ham det, han har brug for, pga. personlige omstændigheder.

Seto er en blanding mellem hvid schweizisk hyrdehund og golden retriever. Han forventes af blive mellem 35-40 kg. Ikke kastreret. Passet med alle hidtil vaccinationer.
Derudover har jeg både gået til hvalpe-og unghundetræning med ham, så han kan det mest basale, og er enormt villig til at lære. Derfor håber jeg også at fremtidige ejere, vil bruge tid på yderligere træning, da han skal bruge hovedet for at trives.

Han er vant til mennesker, bilture, cykeltrailer, trafik mm. Han elsker børn, men er stadig meget hvalpet, så han skal ikke være alene med mindre børn.

Alt i alt er Seto en glad og stor hvalp, der stadig har meget at lære. Dog hersker der ingen tvivl om at den kvikke hund, nok skal blive en god, aktiv hund på sigt.
Alle hans ting inkl. bur medfølger ved salg.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Blandet hund 7.000. kr.

Blandingsrace, hund, 2 år , salgklar 26/5-2022

Dejligste, kærligste og roligste lille Brody søger sit sidste og blivende hjem. Brody bliver 2 år den 8/6 og vejer 2 kg. Han er den dejligste hund der bare tilpasser sig og ikke kræver det store. Men ...

Alder 2 år
4684 Holmegaard

Blandet hund 19.800. kr.

Maltipoo, hvalpe, 7 uger , salgklar 04. juni

Et kuld ægte maltipo, et par hanhvalpe og en lille tæve, søger sine evige familier. Moren er en malteser mens far er en toypuddel i abrikosfarve. Begge forældre er kærlige familiehunde, som kan med bå...

Alder 7 uger
2740 Skovlunde

Blandet hund 12.000. kr.

Blandingsrace , hvalpe, 1 uge , salgklar 9/7

3 skønne tæver sælges . ( annoncen er oprettet for vores bedsteforældre) Den 17/5 kom disse tre skønne hvalpe til verden, de er stueopdrættet. Moren er en shih tsx mix Faren er en ren bomuldshund. ...

Alder 1 uge
7850 Stoholm Jyll