Oprettet 19. juni 2021

Engelsk Cocker Spaniel, hund, 3 år





Race
Race
Cocker Spaniel
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4140 Borup



Annoncebeskrivelse

Det en svær og en beslutning der har været længe undervejs. Men pga af arbejde og store børn der ikke længere er så meget hjemme, har Ludwig fortjent en ny familie, der har tid til ham.
Det skal være i hus med indhegnet have, da han elsker at være ude, men gør når han ser eller hører andre hunde. Efter han er blevet kastreret, bryder han sig ikke om at ændre hunde snuser ham bagi, hvilke han nok skal fortælle. Han kan ikke med katte, og der må ikke være små børn, da han er vant til en stille og rolig familie. Han vil meget gerne med i bilen. Kan være alene hjemme. Ludwig er en hund der skal klippes ca. hver 3 måned, hvilke han ikke er så begejstret for, men lykkedes med en masse godbidder.
Han bliver meget ivrig, når han kommer ud og gå nye steder, men går fint når han kender området.
Ludwig er ikke en meget legesyg hund, men rolig hund der bare gerne vil kæles med, og ta'r gerne en lur i sofaen. Han er glad for alle mennesker.
Da det ikke haster at finde en ny familie, venter jeg gerne til den rette familie er fundet og giver mig ret til at afvise henvendelser, hvis det ikke føles rigtigt.

Oplysninger:
Racer: Engelsk Cocker Spaniel
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;