Oprettet 18. juni 2021

Fransk bulldog, hvalpe, 5 uger , salgklar 6 juli





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
4520 Svinninge



Annoncebeskrivelse

Disse ufattelig smukke hvalpe leder efter deres fremtidige hjem. Hvalpene er 8 uge den 6 juli. Ved afhentning vil de været chippet, sundhedstjek og vacc + 2 gange ormekur. Forældrene haves og kan ses. Mor ( blå ) ingen stamtavle, far (creme) og med stamtavle. Sunde og raske ingen allergi eller vejrtrækningsproblemer. Mor 9 kg og far 12kg. Hvalpene er opvokset midt i vores stue, sammen med andre hunde, katte og større børn. Så hvalpene er vant til dagligdagens lyde og påstyr. Vores hvalpe skal kun til de bedste hundemennesker. Sælger ikke til småbørnsfamilier eller helt unge mennesker. Og vi ønsker at man virkelig tænker sig om inden at man anskaffer sig en hund, da vi på alle ikke ønsker at vores hvalpe skal blive en corona-hund.
Hvis vores kemi passer og vi synes i kan give vores hunde et dejligt liv, kan man reservere hvalpen mod et depositum på 4000 kr der vil blive trukket fra ved afhentningen, men som ikke refunderes ved fortrydelse. Ferdinand: hanhun pris 18.000 kr
Valborg: hunhund pris. 19.000 kr
Bodil: hunhund. pris. 19000 kr
Bertha: hunhund. pris. 21000 kr. Kun seriøse henvendelser, hvilket foregår telefonisk. Prisen er IKKE til forhandling! Svarer ikke beskeder herinde.
:. telefon .

Oplysninger:
Racer: Fransk bulldog
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 6 juli

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;