Oprettet 17. juni 2021

Bichon Havanais, flere hvalpe, 3 uger , m. stamtavle, salgsklar 29-07-2021





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
9370 Hals



Annoncebeskrivelse

Bellamy & Aslan, vores to absolut skønne Bichon Havanais er blevet forældre til et skønt kuld Hvalpe på syv. Bellamy fødte d. 01-06-2021 tre " Piger " & fire " Drenge " . De er alle i de Brune farver med hvide aftegninger. Så vidt det er muligt skaber vi ro om de små, men fra i uge 27. modtager de gerne besøg af deres kommende familier. Drengene er forhåndsreserveret,- men de tre " Piger " er stadig ledige. Mor Bellamy & Farmand Aslan er raske & sunde,- begge undersøgt for Patella & begge øjenlyst.
De har et fantastisk dejligt temperament/sind.
Begge er stambogsført & avlsgodkendt i DKK. De små vil naturligvis blive sundhedstjekket, vaccineret, chippet & få stamtavle i DKK. Racen har følgende egenskaber: Hengiven, vagtsom, venlig, nænsom, allergivenlig, intelligent, social & egner sig særdeles godt som familiehund. Vi ønsker at finde gode hjem til de små, & derfor forbeholder vi os retten til at vurdere om Du/I er det rette match. Begge Forældre bor hos os.

Ved reservation betales et depositum på 4.000 kr. De små er parate til at rejse til deres kommende familier d. 29-07-2021. Der er mulighed for at følge de små på FB Gruppen Bichon Havanais

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;