Oprettet 2. juni 2021

Yorkshire terrier, hvalpe, 7 uger , salgklar 25/6-2021





Race
Race
Yorkshire Terrier
Alder
Alder
7 uger
Placering
Placering
6933 Kibæk



Annoncebeskrivelse

Vil du have en yorkie der ikke er som de andre.
Vi har fået 2 smukke chokolade brune Yorkier.
De blev født d 16.04.2021 og er nu snart klar til at få en ny familie, vi søger en familie der vil lege og nusse med deres nye bedste ven.
Vi har en pige og dreng, de er ud af et kuld på 5 og født hjemme i vores stue. Vi tænker at I har interesse i at få en sundhedsforsikring, da yorkien er en lille nysgerrig hund med masser eventyrlyst og den kan let komme til skade.
De er født i et hjem med børn fra alderen 1-18 år, så de er vant til en masse hverdags lyde, de kommer i mange hænder og elsker at lege, såvel som at ligge og putte.
Forældrene vejer henholdsvis 3,2 kg og 3,4 kg hvilket er en perfekt størrelse til en taske eller cykelkurv. Når de flytter hjemmefra har de været ved dyrlægen og blive vaccineret, chippet og tjekket. De har fået 3 gange ormekur og vil få en startpakke med her fra der indeholder lidt af hvad de skal bruge i starten, som mad, halsbånd, line, legetøj og et tæppe der lugter af hundefamilien, tandbørste og hårbørste. Er du den familie vi søger, så skriv lidt om hvem I er, så vender vi tilbage til jer. Ved reservation betales 8000 der ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

Oplysninger:
Racer: Yorkshire terrier
Alder: 7 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 25/6-2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;