Oprettet 27. maj 2021

Dansk Spids, flere hvalpe, 8 uger , salgsklar Midt August.

Race
Race
Dansk Spids
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
5370 MesingeAnnoncebeskrivelse

Vores søde Danske Spids hund, Gaia, er blevet parret d. 12. april med Keldslykkegårds Malik og vi venter hvalpe i uge 24. De forventede hvalpe kan fraflytte til nye gode hjem omkring uge 33. Gaia er fra Nov. 2017 og fra Druds Kennel. Hun er lille af racen og ligger lige over mindste målet (Gaia måler 40 cm over skulderen). Hun er helt perfekt, sød og kærlig.
Hun følger med os hvor end vi tager hen. Hun har det fint med bilkørsel og løber pænt ved siden af cyklen når vi cykler på tur. Hun er tro og går med uden snor og er nem at tilkalde og lader sig ikke distraherer af andre dyr på vejen eller i skoven.
Hun er yderst lærenem og børnene har lært hende adskillige kunstner. (Vi har ikke gået til hundetræning med hende, men på trods er hun virkelig velopdragen og dygtig).
Hun er børnenes bedste ven og finder sig i utrolig meget. Gaia har en dejlig evne til at skelne de store børn fra de små og leger med på børnenes niveau. Hun elsker boldkast.
Hun kan virke lidt reserveret i starten når hun møder nye hunde og deres mennesker og vil meget gerne gøre opmærksom på hvor og hvem hun høre til.
Hun gir lyd når der kommer folk og når fremmede passerer forbi haven ude på vejen. Hvis i er interesseret i en Dansk Spids hvalp, send en mail på: email.
Skriv lidt om jer selv, hvorfor i ønsker en hund og i det her tilfælde en Dansk Spids og hvad i kan tilbyde et lille nyt firbenet familiemedlem.
Herefter (afhængig af efterspørgslen) vil i evt. blive inviteret til at møde Gaia og os inden hvalpene kommer.
For os er det vigtigt at finde de helt rigtige hjem til Gaias hvalpe og vi vil tillade os at udvælge blandt de interesserede.
Vi er en familie på 4, bosat på Fyn, lige nord for Kerteminde. Udover vores skønne Hund, har vi på gården katte, kaniner, høns, ænder, får, bier og frilands grise. Hvalpene kommer til at få deres første tid i naturens omgivelser med masser af dyr og landliv.
Billeder af Gaia som voksen og som hvalp.

Oplysninger:
Race: Dansk Spids
Alder: 8 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: Midt August.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Dansk Spids 12.000. kr.

Dansk. spids, hvalpe, 3 uger , salgklar 20.08.2021

Vores Danske spids Phoebe har fået hvalpe. De er mega søde. Søndag 10 Juni kom 5 dejlige hanhunde. Moren hedder Phoebe. Hun er en rigtig dejlig familiehund. Hun er ren race men uden stamtavle. Ph...

Alder 3 uger
7990 øster Assels

Dansk Spids 9000 kr.

Dansk spids hvalpe

Smilla fødte den 23. marts 8 hvalpe, som på nuværende tidspunkt er 3 1/2 uge gamle og har det rigtig godt. Smilla fik 3 tæver og 5 hanner. Der er en hanhvalp som ikke er reserveret. Vores hvalpe er s...

Alder 3 uger
8700 Horsens