Oprettet 24. maj 2021

Finsk lapphund

Sælges til 10000 kr.
Race
Race
Finsk lapphund
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Sort og brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
13. juni 2021
Placering
Placering
5953 Tranekær
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Bailey er en glad hund med et behov for ejer kontakt. Hun er rolig og vil gerne putte, men vil lige så gerne gå en tur. Hun er vant til andre hunde og vil også gerne i kontakt med dem. Hun er en hund der skal have lov til at se mennesker lidt an på afstand og danne et indtryk inden hun lader sig snakke med. Når først hun lærer dig at kende vil hun til gengæld være din bedste og kærligste ven. Bailey er en tryghedssøgende hund der har svært ved at møde nye mennesker og skal derfor bo ved nogen der kan acceptere dette uden at hun skal blive utryg eller føle ubehag, gerne et sted hvor hun ikke skal være for meget alene hjemme. Hun kan køre i bil men er ikke vant til længere ture. Hun er en dejlig og lærenem hund med meget personlighed og mange gode egenskaber.

Bailey kræver ikke meget pleje, hun er sundhedsmæssig stabil og har aldrig været syg. Hun skal hverken bades, klippes eller have klippet negle. Hun vil til gengæld gerne børstes af og til, i forbindelse med fældning.

Vi kan ikke have Bailey grundet flytning og arbejdsskifte. Bailey vil derfor komme til at være alt for meget alene hjemme. Vi har været utrolig glade for hende og ønsker hende det bedste hjem i fremtiden.
Prisen kan forhandles hvis hjemmet er rigtigt for hende.

Stamtavle medfølger og alle mails vil blive besvaret.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Finsk lapphund kr.

Finsk lapphund hvalpe

Vi har to finsk lapphund tæver til salg. De blev født den 10.06. og er klar til at rejse hjemmefra i uge 32. Hvalpene er med Dkk stambog, de bliver vaccineret, chippet, samt sundhedstjekket. Hvalpe...

Alder
4684 Holmegaard