Oprettet 18. maj 2021

Cocker Spaniel

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til Kontakt for pris kr.
Race
Race
Cocker Spaniel
Farve
Farve
Ukendt
Antal
Antal
5 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. oktober 2021
Placering
Placering
2765 Smørum
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Mulighed for opskrivning til venteliste

Vores dejlige tæve Poppy på næsten 3 år skal snart parres for første gang, og vi forventer derfor hvalpe engang i August med fraflytning omkring Oktober. Vi vil gerne have god tid til at gennemgå potentielle købere, da det er meget vigtigt for os at hvalpene får gode blivende hjem.

Poppy kommer oprindeligt fra en kennel i England, men fået hendes stamtavle exporteret til DKK, således at alle hvalpe også er stambogsførte. Derudover er hun HD-fotograferet, øjenlyst i henhold til ECVO, og DNA-testet for 6 af de mest gængse arvelige lidelser for Engelske Cocker Spaniels. Den hanhund vi har planer om at bruge er nøje udvalgt og ligeledes testet, således at han komplimentere vores tæve. Derudover bliver alle hvalpene vaccineret 1. gang, får 2x ormekur, sundhedsattest fra dyrlæge, microchippet og registrerte i Dansk Hunderegister, DKK købsaftale, hvalpemappe og ikke mindst en hvalpepakke.

Vi lægger stor vægt på et godt temperament, da vi mener at det er fundamentet for en god, afbalanceret og velfungerende hund. Derfor bruger vi meget tid på socialisering af hvalpene, som også kommer til at få uendelig meget kærlighed og omsorg.

Skriv en email såfremt dette opslag har vakt interesse. Jeg vil derefter sende yderligere information, som forhåbenlig vil give jer svar på de fleste spørgsmål du/I evt. måtte have.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Cocker Spaniel .7.000 kr.

Cocker spaniel molly

Denne molly pige, molly, i selskab med hendes mor og hendes søskende på 8 uger blev fundet vandrer i gaderne af vores redningsfolk i udlandet, i tyskland og taget ind i vores plejefamilie i Tyskland f...

Alder
8000 Aarhus C

Cocker Spaniel 15.000. kr.

Cocker Spaniel, hvalpe, 12 mdr. , salgklar Nu

4 super skønne Cocker Spaniel sælges. Vores 4 skønheder skal have nye familier og kan besøges nu. Far: Golden Mor: Sort. Sasha - Sort han, grønt halsbånd. 15.000. Sami - Sort han, blåt hansbånd. 15...

Alder 12 mdr.
4892 Kettinge

Cocker Spaniel 9000 kr.

Cocker Spaniel

Mor er den brune far er den hvide/røde. Da anden køber sprang fra har jeg en tæve- den sorte tilbage. Skrive for nærmere info.

Alder 2 uger
6240 Løgumkloster