Oprettet 17. maj 2021

Boxer/Old english bulldog, hund, 9 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
9 mdr.
Placering
Placering
8450 Hammel



Annoncebeskrivelse

Det her er virkelig ikke en nem beslutning og derfor også utrolig svært at skrive dette opslag ??. Men det er virkelig med blødende hjerte at jeg er kommet frem til denne svære beslutning om at finde et nyt hjem til vores utrolige dejlige Luna??. Min søn og jeg elsker hende virkelig og hun er noget af det dejligeste, men af personlige årsager, ønsker vi at hun bliver omplaceret til et nyt og godt hjem. Luna er 9 mdr og en blanding af boxer og Old english bulldog.
Hun har en masse energi og utrolig legesyg??.
Hun er en dejlige putter og man kan virkelig kun blive glad i låget når man ser på hende. Luna er Van til at sove i sengen og må også gerne opholde sig i sofaen??.
Hun kan med de fleste hunde og er utrolig god til at komme i hundeskov.
Hun kan godt være alene hjemme og den længst tid hun har været hjemme er 6 timer. Ting man skal vide om Luna:. -Hun trækker meget i snoren på gåture.
-Hun bliver meget begejstret når hun ser andre på gåture.
-Hun vil gerne være med en overalt.
-Hun hopper op. Alle disse ting er selvfølgelig noget der skal trænes ( er selv igang);
Så den nye ejer skal være indstillet på det skal trænes med hende. For mig er mit krav til den nye ejer, er at man har kendskab til boxer og ved hvad det kraver af have sådan en race.
Og jeg ønsker hun kommer til et større sted med en masser udeareal hvor hun kan rende rundt.
Så jeg vil gerne komme og se hvor hun muligvis skal bo. Luna har været i hendes første løbetid og skal vaccineres når hun bliver 1 år. Skriv en pb hvis du/i mener at være den helt rette til at give Luna en masse kærlighed og opdragelse??.
Hun vil ikke være helt gratis.
Men der følger også nogle ting med. Luna befinder sig i Jylland.


Racer: Boxer/Old english bulldog
Alder: 9 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;