Oprettet 16. maj 2021

Blanding, hund, 3 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
9270 Klarup



Annoncebeskrivelse

Navn : Mercedes
Køn : Tæve
Alder : 1/4 - 2018
Vægt : 11 kg. Mercedes er steriliseret og har alle sine vacciner.
Mercedes er en glad og nysgerrig pige, som kom til Danmark i januar 2021. Hun elsker at blive nusset, og er meget loyal og trofast overfor sin ejer.
Mercedes har indtil nu udvist at hun er utryg ved mænd, som kan resulterer i gøen og knurren. Det er derfor et must at man har tålmodighed og er villig til at arbejde på dette. Mercedes er i en meget positiv udvikling, og udviser stor lyst til samarbejde og mod på livet, så med den rette tålmodighed og positiv træning, er vi sikre på at hun vil bibeholde den gode udvikling.
Mercedes reagerer utrolig positivt på socialisering med andre hunde, vi vurdere derfor at en stabil han eller tæve, som Mercedes vil kunne støtte sig op af, vil være rigtig godt for hende.
Mercedes har aldrig ødelagt noget indenfor, og er påbegyndt alene-hjemme træning, dette skal dog startes op forfra i et nyt hjem. Mercedes SKAL i hus med have, dvs. IKKE lejlighed, ej heller rækkehus!. Mercedes kræver en ejer med erfaring. Mercedes formidles via Animal Rescue Denmark, og der vil blive lavet en adoptionskontrakt.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;