Oprettet 9. maj 2021

Alaskan Husky, hund, 10 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Alaskan Husky
Alder
Alder
10 mdr.
Placering
Placering
3120 Dronningmølle



Annoncebeskrivelse

Vi er desværre nødt til at finde et nyt hjem til vores næste 10 måneders alaskan husky pige, Luna. . Om Luna
Hun er renlig, rigtig sød, klog, dygtig, legesyg og lærenem. Hun er en typisk husky: meget krudt i røven, har brug for en "pack", er ikke den største puttemus men kan godt lide at være tæt på og hvile med flokken. Luna er rolig og respektfuld omkring alle de børn hun har mødt og også husets kat. Hun kan virke lidt forsigtig overfor fremmede mennesker der kommer på besøg men hun varmer hurtig op og er klar på leg. Hun er ikke steriliseret. Vi har arbejdet hård med at træne hende og har også gået på hunde skole med hende, så hun kan de basale ting. Hun går langt pænere i snor, men har som alle andre hunde i denne alder, stadig brug for mere træning. . Om hendes nye hjem
Hun skal ud til en ejer der har stort kendskab til polar racen eller lignende race som eks. schæffer osv. Hendes nye hjem skal også give hende god adgang til en masse af udendørs plads med højt hegn. Luna kunne næste bo udendørs hele tiden men hun kan springe næsten 2m højt fra stående. Det vigtigste er  dog at Luna får et hjem hvor der er en anden hund i forvejen, hun har brug for en legekammerat, gerne lidt ældre end hende måske mellem 1 - 5 år, da hun leger super godt med lidt mere voksne hunde. Hun er helt vild med de store eller mellemstore racer som eks. labrador, bernesenne, australien shepperd, golden retriever osv. Ja hun kan næsten ikke få nok af at lege med dem i hundeparken. . Hvorfor vi bortadoptere hende?
Hun er en dejlig og smuk lille pige, som har rigtigt mange fine kvaliteter men vi føler ikke at vi er den bedste familie til hende da hun trives bedst med en fast legekammerat. Vi har prøvet at knytte os sammen med hende i 4 måneder men vi er simpelthen nødt til at indse at det ikke virker. . Hvis du er interesseret i Luna, beder vi dig at skrive lidt om hvordan du kan være Lunas blivende hjem. Vi tror også at det er vigtigt at vi mødes med dig og Lunas potentielle nye bror/søster.

Oplysninger:
Racer: Alaskan Husky
Alder: 10 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;