Oprettet 6. maj 2021

Staffordshire bull terrier, hanhund, 2 år , m. stamtavle





Placering
Placering
2605 Brøndby



Annoncebeskrivelse

Med det tungeste og kærligste hjerte der banker for vores skønne Hubert, så må vi nu efter mange overvejelser søge efter et nyt og kærligt forevigt hjem til ham. Hubert er 2 1/2 år gammel og med FCI stamtavle (som kan laves om til DKK, hvis man vil).
Han er som man kan se blå/grå, en farve som ellers ofte har allergier osv, men Hubert har ingen problemer med hverken allergi eller andet og er en sund og rask hund. Hubert er kemisk (midlertidig) kastreret- udløber om ca 6mdr). Vi har trænet ham en del siden han var 8 uger og han kan derfor almindelige kommandoer: sit, dæk, bliv, kommer på indkald, gå pænt i snor (med og uden snor). Han kan være alene hjemme. Vi har trænet ham med POSITIVE træningsformer og det skal afgjort være sådan hans næste hjem også arbejder med ham. Hubert kan som udgangspunkt med næsten alle hunde, men har aldrig været glad for hvalpe.
(Vi ved ikke hvordan han er med andre dyr eller katte). Hubert er en meget glad, kærlig og typisk Staffordshire Bullterrier med krudt bagi. Han bliver vild når der kommer gæster(hvilket vi anbefaler at træne videre med ham). Han kan godt lide børn og omgåes som oftest roligt og godt omkring dem, men med det sagt så ser vi at hans kommer ud til en familie med ingen eller ihvertfald større børn +3år, da en af grundene til vi må finde nyt hjem til ham er, at han ikke fungerer sammen med vores søn på 1år.
Vi så gerne han kom et sted hen med massere af plads og rigeligt med tid til ham. Han er ikke gratis og foræres ikke væk. KUN seriøse henvendelser da dette ikke er nemt for os :-( .


Race: Staffordshire bull terrier, stamtavle medfølger
Alder: 2 år
Køn: Hanhund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;