Oprettet 5. maj 2021

Blanding, hvalpe, 7 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
7850 Stoholm Jyll



Annoncebeskrivelse

Bambina -. nyder livet ??. Lille Bambina blev reddet fra gaden sammen med sin mor Jenny og 3 søskende, Bruno, Izzy og Sunny. Bambina elsker alt og alle - og ikke mindst livet !
Hun elsker at lege med sine søskende, og er en livsglad lille pige, der altid finder på narrestreger.

Bambina ønsker sig en kærlig og aktiv familie, der vil sørge for, at hun fortsat socialiseres med mennesker og andre hunde, tager hende på ture, træning, og overøser hende med kærlighed.
En familie der har tiden og tålmodigheden til, at lære sådan en lille krudtugle, hvad det vil sige at bo i et hjem, for det har hun aldrig prøvet før.
Der må meget gerne være børn i familien, der også gider en god leg i haven en solrig dag, eller at putte i sengen en regnfuld søndag ??. Bambina er cirka fra december 2020, og forventes at blive en mindre hund på ca 45-50 cm og omkring 15-18 kilo.
Hun befinder sig i Bosnien, er chippet, vaccineret og får taget blodprøver før afrejse.
På grund af hendes unge alder, er hun endnu ikke neutraliseret. Dette skal man som adoptant selv stå for, inden hun bliver 1,5 år. Vil du vide mere om denne skønne pige, så kontakt os på email og læs om vores adoptions proces på `LINK FJERNET`.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;