Oprettet 24. april 2021

Shetland sheepdog/Japansk spids, hvalpe, 1 uge , salgklar 17/6-21





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
4100 Ringsted



Annoncebeskrivelse

Vi har et kuld smukke hvalpe født 22/4-21 til salg. Der er 6 hunner og 3 hanner. Hvalpene er blanding af Shetland sheepdog og Japansk spids. Begge racer utroligt lærenemme og gode familiehunde. Det er mellemstørrelse hunde, som vejer mellem 7-12 kilo.
Hvalpene er født og vokser op i vores stue. Vi har 4 andre hunde og 3 katte. Hvalpene bliver langhårede/fluffy og vil kræve en anelse pelspleje i ny og næ. Mor har blå øjne og vi kan ikke endnu se om nogle arver dette. Alle hvalpene vil være vaccinerede, ormekursbehandlede, chippet og registreret i DHR. De rejser hjemmefra med foder, legetøj og en masse kærlighed i baggagen.
Vi aftaler besøg til når hvalpene er 4 uger gamle. Ikke før kan man ane deres sind. Når man har valgt en hvalp, betales et reservationsgebyr på 5000 kr. som ikke gives retur ved fortrydelse. Billede 7: Mor
Billede 8: Far. Læs om hver races sind herunder. Japansk spids temperament:. `LINK FJERNET`. Shetland sheepdog temperament (dog står der at de kræver meget pelspleje, hvilket ikke er korrekt-Derudover har ingen af vores Shetland sheepdogs været reserveret overfor fremmede):. `LINK FJERNET`. Ps: Skriv venligst her eller sms.

Oplysninger:
Racer: Shetland sheepdog/Japansk spids
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 17/6-21

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;