Oprettet 15. april 2021

Posavac mix, hund, 3 år , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
7850 Stoholm Jyll



Annoncebeskrivelse

Aina bor i pleje i Viborg området, og kan besøges efter aftale??. Aina blev fundet højgravid på gaden i Bosnien.
Aina var den perfekte hundemor - glad, legesyg, tålmodig. Hun har opdraget 7 helt fantastiske hvalpe, der i dag alle dammen bor i Danmark??. Også Aina leder nu efter sin helt egen familie????
Da Aina er MEGET glad for mennesker, og i plejefamilien er vant til at bo med andre hunde, søger vi en familie med masser af tid til Aina; meget gerne med en anden hund, hun kan lege, putte og hygge sig med.
En familie der bor på landet eller i en mindre by med landlige omgivelser, og som vil tage hende med på lange, gode gåture, hvor hun kan få lov at bruge sin næse. For dét elsker hun! Men mest af alt elsker hun sine mennesker - hun elsker at putte i sofaen (og sengen??). Aina er også en sensitiv pige, der ikke tåler store armbevægelser og høje stemmer. Hun skal derfor ud til en familie uden børn, eller med større børn (10 plus), der vil træne og omgås hende baseret på positive metoder. Aina er en smule ruhåret, hvorfor der ikke er meget pelspleje. Hun vurderes til at være ca 3-4 og er en mellem størrelse hund på ca 16-18 kilo. Hun er vaccineret, chippet, neutraliseret, og fik inden afrejse fra Bosnien foretaget blodtests.


Racer: Posavac mix
Alder: 3 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;