Oprettet 12. april 2021

Blandrace Schæfer, hvalpe, 12 mdr. , salgklar 20/4





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2200 København N



Annoncebeskrivelse

En dejlig, sød, intelligent mellemstor alpha valp med en fantastisk pæls, mørkebrun og beige, store øjne, med mindre huved end en schæfer.
Hun var blevet forladt udenfor Moskva i Russland, på en lejeplads i 6 måneder, og i en skov i 2 uger, hvor min veninde hentede hende. Hun har haft hende i 6 måneder. Hun er lidt alpha, og lidt bange men det er hurtigt på vej væk. Vi kan så godt lide hende og vil gerne finde hende en kærlig familie med et hus og en have hvor hun ikke er så meget alene.
Hun var nødt til at få en vaccine for at komme på flyveren, ellers er hun nok uvaccineret, hvilket vi foredrager,
Hun er blevet steriliseret. Hun kan lide at leje med andre hunde, også med flere ad gangen. Hun er meget stærk. Hun kan gø lidt ad fremmede, ellers er hun stille. Ja, hun er så sød. Vi kan forklare ALT om hende. Vi skal nok komme billede på. Vi vil gerne vælge nogen som vi kan lide og vi vil gerne have mulighed at hilse på et par gange for at se at alt går godt for hende hos hendes nye famile. Hun er blevet kaldt Rosa, og Rosalinde og Rosalinka. Min veninde Lada elsker hunden og tænker på at det er et godt sted til hende og som kan skabe et godt liv til hende.

Oplysninger:
Racer: Blandrace Schæfer
Alder: 12 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 20/4

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;