Oprettet 9. april 2021

Dogo Canario, hanhund, 2 år , m. stamtavle





Race
Race
Dogo canario
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
9300 Sæby



Annoncebeskrivelse

Det er med tungt hjerte at vi må erkende, at Theo skal have et andet hjem end vores. Vores højtelskede Dogo Canario er nu blevet voksen og kan ikke længere enes med vores anden voksne hanhund.
Af personlige årsager har vi hverken tid eller overskud til at træne denne udfordring ordentligt. Vi søger derfor et hjem til Theo hos en familie der besidder det overskud der skal til for at træne en race som ham. Beskrivelse af Theo:
Alder: 19 måneder
Vægt: 55 kg (forventet voksenvægt ca. 60 kg.)
Højde: 67 cm i stanghøjde
Stamtavle: EKC
Personlighed:
Theo er en klassisk Dogo Canario, som er meget trofast og opmærksom på sine mennesker såvel som hans omgivelser. Han er vagtsom og vil meget gerne passe på, men det meste af dagen er han en meget rolig puttehund som elsker at sove lange lure (gerne i sengen hvis han får chancen).
Han er meget træningslysten og opmærksom på hans fører og er af natur meget nysgerrig. Han bliver dog meget nemt distraheret, især af andre hunde men også af fremmede mennesker. Han har trænet weightpull og lydighedstræning samt lidt spor, han elsker især weightpull og spor.
Theo elsker når der kommer gæster på besøg, såvel kendte som fremmede. Han kan dog virke voldsom grundet hans glæde blandet med hans størrelse. Han er desuden 100% renlig og god til at være alene hjemme. Theos nye hjem:
Vi forventer, at kommende ejere har massere af plads samt tid og lyst til træning. Grundet Theos meget vagtsomme sind, forestiller vi os at han ville have bedst ud på landet, hvor han kan få ro. Theo kan ikke med andre hunde, hverken hanhunde eller tæver eller andre mindre dyr. Vi ser gerne at i har erfaring med lignende kvæg/vogterhunde eller molosser da Theo ikke egner sig som begynderhund. Hvis i kan imødekomme disse få krav, får i en dejlig, trofast og kærlig træningsmakker. Vi forbeholder os retten til at vælge mellem eventuelle købere efter en samtale. OBS Alt udstyr medfølger i prisen, herunder kan nævnes stort bur m. madras, speciallavet sele mm.

Oplysninger:
Race: Dogo Canario, stamtavle medfølger
Alder: 2 år
Køn: Hanhund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;