Oprettet 5. april 2021

Blanding, hvalpe, 7 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
7160 Tørring



Annoncebeskrivelse

Navn: Bertha
Køn: Tæve
Forventet voksenvægt: 7-10kg.
Chippet, vaccineret og har pas.
Bertha er oprindeligt fra Bosnien, hvor hendes mor blev reddet i sikkerhed fra gaden mens hun var drægtig. Bertha er derfor født i sikkerhed, og har aldrig boet på gaden Hun er i Danmark, og kan besøges i Tørring ved Vejle. Beskrivelse:
Bertha søger en familie med anden legesyg hund. Det skal ikke være for stor en hund, da hun så bliver utryg.
Da Bertha ankom til hendes plejefamilie gøede hun en del. Men det bliver mindre og mindre. Og hun kan distraheres - hvilket er godt, da det gør der nemmere at arbejde med.
Lille Bertha er renlig og går fint i snor.
Hun siger selv til når hun skal ud.
Bertha ELSKER ELSKER sin familie,. og vil gerne være så tæt som muligt. Hun vil gerne sove helt tæt. Så et kommende hjem er der er must, at hun må komme i møblerne og sengen.
Hun vil også kræve alenehjemme træning, da hun bliver ked af det, når plejemor går.
Det mest optimale vil være et hjem hos nogen der går hjemme eller har tiden til, at lære at være alene hjemme i baby steps.
Ligeledes også er hjem uden mindre børn - gerne børnebørn osv. Men i dagligdagen har Bertha brug for, et roligere hjem end en små børns familie kan tilbyde. Bertha er til adoption igennem non-profit organisationen Bosniske Hunde. Se følgende link for proces hvis du er interesseret i at adoptere: `LINK FJERNET`. Når du har læst om processen om at adoptere igennem vores forening er du velkommen til at sende mig en mail med en beskrivelse af hvad I kan tilbyde en hund.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;