Oprettet 11. marts 2021

Cao da serra de aires

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 9500 kr.
Race
Race
Cao da serra de aires
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Serra da Estrella Mix colour
Antal
Antal
10 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
3. maj 2021
Placering
Placering
5370 Mesinge
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

HUNDERACEN SERRA DA ESTRELLA FINDES IKKE PÅ DENNE SIDE , DENNE ANNONCE OMHANDLER IKKE SERRA DE AIRES MEN CAO DA SERRA DA ESTRELA
Danmarks smukkeste Serra Da Estrela Par Simba og Luna har fået deres andet kuld hvalpe, der er 5 drenge og 5 piger klar til ansvarlige danske hjem d.3/5
Mor Luna er ægte Portugisisk Estrela med Portugisisk stamtavle opfostret fra hvalp i danske hænder, Hun kommer fra en fin Portugisisk linie af hyrde, vagt udstillings og hjælpehunde. Far er direkte fra Serra da estrela bjergkæden, ægte og opfostret af Portugisisk bondefamilie, dvs uden stamtavle men har som Luna været i mine hænder fra 8 ugers alderen!
Begge forældre af dejlige sind og sidste kuld hvalpe er modtaget i DK med stor tilfredshed.
Der er omkring eller lige under 20 Estrelaer i Dk pt. Så det er ikke en hund du møder hverdag!
Et depositum er allerede nu muligt at lægge og hvalpene kan ses ved reel interesse når de er 6 uger, vi bor på fyn! Prisen på en hvalp er 9500 ,- og et depositum er på 4000,- dkr ikke refunderbart ved fortrydelse. Hvalpene vil alle blive chippet, modtage ormekur, blive registreret i Dansk hunderegister og være 1. gangs vaccineret når de flytter hjemmefra.
Estrelaen er en solid, stor flot hund der kan veje alt imellem 45-60 kg afh. af foder, køn, motionsniveau osv.
Det er en trofast, beskyttende familliehund der elsker sin flok, de er brugt til hyrdearbejde, sporarbejde i politi og militær , hjælpehund, handicap og besøgs hund i hjemlandet hvor de er meget stolte af dem. Vi har personligt haft utrolig stor gavn af vores til dagligt og feks ved besøg i hjemlandet som vagthunde.
Men mulighederne er mange , det der er vigtigt er en sikker hånd fra start med gensidig respekt og positiv indlæring, så giver de det hele tilbage.
med Venlig Hilsen Serra da Estrela mountaindog DK (facebook)

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger