Oprettet 26. februar 2021

Spreagle -. Springer. Spaniel & Beagle hvalpe, hvalpe, 8 uger





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
8620 Kjellerup



Annoncebeskrivelse

Spreagle hvalpe forventes D. 12 marts og er salgsklar, når de fylder 8 uger. Spreagle er en blanding af engelsk springer spaniel og Beagle. De to racer er udviklet til jagt og sporing. Så interessere du dig for jagt, er det lige hunden. Begge racer er dejlige familiehunde.
Der er ingen andre spreagler til salg i Danmark, så skal i være de heldige, at blive en af vores hvalpes familie, så skriv hvad i kan tilbyde en hvalp fra os. Hvalpene bliver socialiseret og vil være vant til de fleste basale ting inden de skal ud til deres nye familie, det er vigtigt for os, at de får en god start allerede fra de bliver født. Hvalpene er efter sunde og raske familie hunde, far og mor bor og kan ses hos os. Både mor og far har begge stamtavle.
Moren er Beagle og faren er engelsk springer spaniel, faren har været på jagt mange. gange og er en meget dygtig jagt hund, begge er dejlige familie hunde. Vi regner med at hvalpe bliver ca. 40-50 cm og 12-20 kg. Da moren er 40 cm og 12 kg og faren er 50 cm og 20 kg. Med hvalpen følger der :
?købskontrakt
?Sundhedstjek/sundhedsbog
?Chippet
?Vaccineres
?3x ormekur
?Foder til den første tid
?Halsbånd og snor
?Tæppe
?Bamse
?Legetøj
?Snacks
?Høm høm poser
?Deres helt egen bog med fødselstidspunkt, vægtskema, billeder mm.
Pris : 16.000kr. Reservationsgebyr på 3000kr, betales ikke tilbage ved fortrydelse. Men trækkes selvfølgelig fra de 16.000kr. Skriv eller ring og fortæl hvad i kan tilbyde en hvalp fra os. Kun seriøse henvendelser, vi forebeholder os retten til at sige nej til evt. køber.

Racer: Spreagle -. Springer. Spaniel & Beagle hvalpe
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;