Oprettet 26. februar 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Engelsk Cocker Spaniel
Farve: Sort/hvid spættet
Køn: Hun
Vægt: 13 kg
Alder: 3½ år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Luna, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til `email protected`, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde hende, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i en og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Luna har været højt elsket af sin tidligere familie, men de måtte erkende at Lunas trivsel var på spil, da hun slet ikke kunne slappe af med børn omkring sig, hvilket gør at hun bliver hyper, stresser og kører helt op i et gear, som påvirkede alle i familien negativt.

Vi har derfor højt og helligt lovet tidligere ejer, at Luna lander hos en børnefri familie, og hvor der ej heller kommer små børn på besøg.

Til gengæld drømmer Luna om at lande hos en cocker spaniel-erfaren familie, hvor hun er barnet, og familiens ultimative omdrejningspunkt. Hun skal ud og bruge sit kønne hoved, og så skal man holde på hat og briller, for Luna har verdens længste og smukkeste øjenvipper, der kan smelte isbjerge og kolde hjerter. Men hun er ikke en hund, der bare skal hjem og være et skønhedsobjekt. Hun er aktiv, og har næsen i jorden konstant og skal tilbyde stimuli derefter.

Mere info senere.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;