Oprettet 24. februar 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Græsk gadehund
Farve: brun/gul
Køn: Hun
Alder: 4 år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Rosita, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde hende, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i en og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Suzie er den smukkeste græske gadehund, der desværre har intet mindre end fem forskellige hjem i bagagen, som Suzie ikke har fungeret i, og Dyreværnet har nu fået til opgave at stoppe denne frygtelige tendens. Suzies perfekte match skal nu findes!

Det er helt essentielt, at hendes kommende ejer har en dyb forståelse for, hvad en gadehund kommer med i rygsækken, for også videre at kunne forstå, hvorfor nogle reaktionsmønstre er som de er.

Suzies allerstørste udfordring er børn generelt og fremmede mennesker i hjemmet, hvilket stresser hende max, og derfor skal hun skånes for det det næste lange stykke tid, for at der kommer helt ro på hende, mens hun knytter bånd til sine nye mennesker. Hun har brug for landlige eller ihvertfald MEGET rolige omgivelser i hus med masser af plads både indenfor og udenfor, hvor de absolutte kodeord er ro, ro og atter ro, intet rend af fremmede mennesker ud og ind af hjemmet og absolut ingen børn omkring hende. 

Ud i fremtiden bør man naturligvis træne hende op til at blive bedre til at rumme forskellige ting, men her og nu og mange måneder frem, der har hun brug for en ejer, der tager opgaven seriøst og giver hende tid og ro, for hun har været rigtigt meget igennem.

Når hun er i hjemmet med sin ejer og der ikke er alle de nævnte udefrakommende stressende elementer, så er Suzie ubetinget den mest kærlige og skønne hund, man kan forestille sig. 

Mere info senere.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;