Oprettet 24. februar 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 mdr.
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Viszla / Bichon Havanaise
Farve: Rød/hvede
Køn: Hun
Vægt: 6,9 kg
Alder: 7 mdr.
Pris: 3000,00


Bali var tiltænkt en drømmetilværelse sammen med sin tidligere familie, men da de forøgede familien med en baby, stod det desværre hurtigt klart, at det ikke kom til at fungere for Bali.

Bali er en hamrende bedårende hvalp, der har et meget forsigtigt sind og som hurtigt stresser op over det mindste, da hun er meget signal- og lydfølsom, og ganske enkelt ikke trives med børn omkring sig på daglig basis. Det er derfor helt essentielt, at vi finder en familie til hende, hvor der ikke er børn i hverdagen, og hvor der ikke potentielt sker en familieforøgelse på børnefronten i Balis levetid. 

Ydermere kræver hendes lydfølsomhed at hendes kommende familie kan tilbyde hende hus i rolige omgivelser, uden de helt vilde trafikale forhold og hektisk byliv lige uden for døren.

Bali er en sjov, finurlig lille en, da hun stort set ikke, indtil videre i hvert fald, har vist nogen interesse for andre dyr. I sit møde med andre hunde, hverken logrer hund eller har vist initiativ til kontakt og virker faktisk mere bange og skal støttes godt i mødet. Når hun er faldet til i ny familie, så bør der startes helt forfra med socialiseringen, så hun forhåbentligt kan få sig et par gode hundevenner på sigt.

Når Bali er sammen med sine ejere, så får man den livlige, glade og kærlige hvalp at se, men støder der fremmede til, så søger hun også støtte hos sine ejere og skal bruge tid på at se mennesker hun ikke kender, an.

Bali er ikke et potentielt match til førstegangshundejere. Hun har brug for en erfaren ejer, der foretrukkent netop har haft forsigtige hunde før, og haft succes med at få dem ud af deres skal og socialiseret korrekt. Hun skal være det altoverskyggende omdrejningspunkt i sin nye familie, hvor hun skal hjælpes til at blive mere udadvendt og nysgerrig på livet, i det tempo, der passer hende uden at overbeskytte hende, så det er en hårfin grænse, man skal bevæge sig på.

Med Bali får man en enormt kærlig pige, der knytter sig stærkt til sine mennesker, og som er en utrolig kvik pige, der super gerne vil  og skal modtage træning. Hun er super god og lærenem, og det er samtidig en oplagt mulighed for netop at socialisere hende og give hende mere selvtillid.

Bali har gyldigt pas

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;