Oprettet 19. februar 2021

Jack Russell Terrier





Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
2 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Jack Russell-blanding
Farve: Sort/hvid
Køn: Hun
Vægt: 9,1 kg
Alder: 2 år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Blackie, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til `email protected`, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde hende, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i en og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Blackie, en lille charmetrold med kommodeben, er fra en dyreværnssag, hvor ejer ikke længere kunne tage vare på sit hundehold, og skønheden her blev overdraget til os. 

Lige da hun ankom bar hun tydeligt præg af at være en usikker hund, der har levet et meget beskyttet liv og med stor sandsynlighed ikke oplevet så meget, og slet ikke i en storby som København. Det var ret overvældende for hende, det giver sig selv. 

Hun er en pige, der hurtigt stresser op over det mindste og det kommer til udtryk via meget opkørt adfærd, hvilket ikke nødvendigvis skal mistolkes som "høj energi", men så snart hun kommer bare lidt ned i stress er hun hurtigt motiveret for kontakt og vil gerne samarbejde for ros og godbidder.  

Med den rette modne og træningserfarne ejer med stor forståelse for hundes adfærd, så er hun hurtigt indenfor pædagogisk rækkevidde, lærenem, kvik, kontaktsøgende og nysgerrig på sine omgivelser. 

Hun elsker at læse hundeavis og har næsen i jorden konstant. vi har observeret, at hun umiddelbart er positivt nysgerrig overfor børn, og i en familie med en god balance imellem ro/forudsigelighed og aktivitet, ville hun godt kunne fungere i en familie med børn, så længe der er absolut fuld fokus på ro og stilhed indenfor. Det er alfa omega, for hun kan IKKE fungere i et hjem, hvor der sker for meget og hvor der er liv og glade dage.  

Blackie er en meget kærlig pige, der har et stort behov for omsorg, nus og kæl indenfor, og som på sigt skal præsenteres for den helt rette mængde stimuli udenfor, da hun besidder et klogt hoved, der skal bruges, og bestemt er en livlig perle. 

Hun er ikke egnet som førstegangshund og hun skal ud og bo i rolige omgivelser, hvor der ikke er mange ydre ting, der kan stresse hende. Hendes alder er et estimat, vurderet ud fra hendes tænder, da det ikke vides med sikkerhed, hvor gammel hun er. Vi kommer til at foretrække ansøgere, der personligt har haft Jack Russels eller lignende små hvirvelvinde før. 

Vi er ret sikre på, at Blackie ikke kan være alene hjemme, og hun har brug for en familie, hvor der ikke er nogen bagkant for, hvornår hun skal kunne mestre kunsten, og det må ikke blive et problem, hvis hun ikke lære det.  

Her hos os er hun så stresset, at hun ikke har kunnet introduceres til andre hunde, og dejligheden har brug for et hjem uden andre dyr, men skal langsomt socialiseres med andre venlige hunde, når hun er faldet godt til og har knyttet bånd med sine nye ejere.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;