Oprettet 26. januar 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Rhodesian Ridgeback / Hyrdehund-blanding
Farve: Tricolor
Køn: Hun
Vægt: 26,5 kg
Alder: 2 år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Carla, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til `email protected`, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i én og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Carla er oprindeligt fra Portugal, men har været hos tidligere familie her i Danmark siden hun var hvalp. De har dog måtte erkende, at Carlas behov kontra det liv, de kunne tilbyde ikke længere stemte overens, og qua Carlas vogtende adfærd blev hun for stor en mundfuld at håndtere for begge parter i familien.

Carla er nemlig lidt af en enmands-hund, og hvor hun har lystret og nærmest tilbedt manden i forholdet, så har Carla udvist det næsten deciderede modsatte overfor kvinden. 

Det ultimative drømmescenarie for Carla er derfor en enkelt ejer, med mange års erfaring med store, vogtende racer, der kan tilbyde hende både højt til loftet, åbne vidder, masser af plads væk fra bylivet, og hvor hun ikke blot stimuleres på den fysiske front, men hvor træning i den grad er i højsædet. Carla er skarp, hun er kvik, og hun har et stort behov for at få opgaver af den mentale slags.

Denne usædvanligt flotte pige har tidligere boet med kat og i lejlighed, men begge dele har stresset hende rigtig meget, så det skal vi naturligvis have ud af ligningen i hendes kommende hjem. 

Hun er nemlig en meget sensitiv pige, hun kører nemt op i højt gear (vi tænker, der måske godt kunne være lidt schæfer i hende også), og så har hun meget svært ved at aflæse børn især i fart, hvilket hun har reagerer kraftigt på, ligesom hun også har svært ved at afkode andre hundes intentioner, så her skal man være meget obs på hendes reaktionsmønstre. Hun har brug for en genkendelig hverdag med masser af sund stimuli, i et liv, hvor der ikke er et rend af mange forskellige mennesker i hjemmet, hun skal forholde sig til.

Men for den enkelte ejer, som hun ender med at knytte sig til, der vil hun blive drømmehunden over dem alle. Når hun kaster sin ubetingede kærlighed på sit menneske, så er der stort set ikke grænser for, hvad man kan opnå med hende, og har hun en selvsikker hundefører i den anden ende af snoren, der med kærlighed og positiv forstærkning guider hende, så er vi overbeviste om, at hun kan hvad som helst. 

Carla er neutraliseret og har gyldigt pas.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;