Oprettet 26. januar 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
6 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Collie / Islandsk fårehund / Greyhound
Farve: Rød/hvid
Køn: Han
Vægt: 34 kg
Alder: 6 år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Luca, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til `email protected`, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i én og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

SÅ bliver det altså ikke meget kønnere, end når man kigger smukkeste Luca og hans elegante facon, dybt i øjnene. Den her dreng MÅ simpelthen kunne smelte selv de koldeste hjerter. Han har i hvert fald taget alle hos Dyreværnet med storm.

Det var i sandelighed ikke med tidligere ejers gode vilje at Luca skulle skifte hjem. Tværtimod måske den mest smertefulde beslutning nogensinde, men truffet udelukkende af dyb kærlighed til denne perle og hans behov, og personlige omstændigheder, der desværre ikke stod til at ændre. Luca fortjener det bedste af det absolut bedste, og i kraft hans raceblanding har han brug for både en aktiv hverdag og i endnu højere grad mental stimuli.

Luca er ekstremt klog og vi er holdt op med at tælle, hvor mange ting han kan og har lært, og det er tydeligt, at han er blevet PROPPET med kærlighed fra tidligere ejer, og der er investeret rigtig meget tid i ham. Nu skal en ny ejer overtage denne tjans og fortsætte det forrygende arbejde, så resten af Lucas liv bliver mindst lige så fantastisk. 

Vi kommer til at gå med ansøgere, der har haft en eller flere af racerne i hans blanding, så man ved, hvilket energiniveau han kommer med. Han er ikke egnet som førstegangshund, og der skal være fuld fokus på ham og hans behov i hjemmet, i et liv, der ikke bliver forstyrret af hektisk arbejdsliv, storbyliv, småbørn og manglende tid og overskud. Luca skal være i det absolutte centrum.

Han elsker langt de fleste andre hunde, han har mødt i sit liv, og ville elske lige så meget at få sig nogle nye hundevenner. Han er dog bedst til hunde af den større slags, der kommer med samme energi som ham. 

Vi er velsignede med mange flere oplysninger om Luca, som vi med glæde deler med hans potentielle nye ejer.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;