Oprettet 20. januar 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år og 5 måneder



Annoncebeskrivelse

Charmerende Harry søger hundeerfarent og trygt hjem
Tidligere ejer er desværre syg og Harry mangler derfor nyt hjem som har både tid og overskud til nus, kæl og lange daglige gåture.
Han er hyrdeblanding og skal derfor gerne tilbydes træning….for Harry vil så gerne samarbejde. Om det er tricks, nose work eller noget tredje er ikke så vigtigt, bare Harry bliver tilbudt mental aktivering.
Fremmede mennesker er Harry ikke altid tryg ved, så han skal ud i et roligt hjem hvor gæstevisit ikke er en del af dagligdagen. Et hjem som forstår at hjælpe Harry i de situationer hvor han bliver utryg. Hjemmet er uden børn, da Harry ikke erfaring med disse. Gerne hus med indhegnet have i et roligt kvarter.
Harry kører glad med i bilen og hopper selv ind i buret og elsker at komme til skov og strand for at gå ture. På ture går Harry fint i snor, men han kan dog trække ved synet af en anden hund. Han enes fint med de fleste tæver, men kan dog være vild i sin leg, så hvis der er anden hund i nyt hjem, skal det være en sprogsikker tæve, som fysisk matcher ham i størrelse. Katte fungerer Harry ikke med.
I tidligere hjem har Harry kunne være alene hjemme i op til 5 timer, men det har han ikke været ofte, så nyt hjem må være indstillet på at træne dette op på ny.
Harry er en kastreret hyrdehundsblanding på 2 år og 6 måneder. Han vejer 35 kg, men da han har for meget på sidebenene, skal ny ejer skal være indstillet på at Harry skal tabe sig.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;