Oprettet 17. januar 2021

Chihuahua, hanhund, 7 mdr. , m. stamtavle, salgsklar 25.01.2021





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
2400 København NV



Annoncebeskrivelse

Kobey leder efter sin for evig familie. Kobey er med stamtavle i DKK han er efter sunde og raske forældre. Kobey er sund og rask, er i tandskifte og er næsten færdig med dette. 2 testikler i pungen og er en solid og stærk dreng. Det var meningen at jeg skulle beholde Kobey og bruge ham til avl og udstilling. men Kobey har spist sin spinat for hurtigt og er allerede i en alder af 7 måneder uden for vægten som ønskes i racestandarden ??. Derfor søger han nu et hjem hvor han vil blive elsket og kan nyde livet. Han er en forsigtig fyr, der har boet i udstationering på Fyn i Odenseområdet siden han var 10 uger. Det vil også være der i kan besøge ham.
Kobey er sød og kærlig men trives ikke i en familie med alt for meget hurlumhej. Han har været mærket af at Corona har haft lukket ned for hans træning så kommende familie skal være villig til at lægge arbejde i hans videre træning og uddannelse. Han er en fyr der nyder at bruge hovedet. Kobey søger følgende:. - Familie/enlig der har eller har haft hund
- Hjem uden børn eller børn over 12 år
- Hus med have
-Hjem der er villig til at træne
- Gerne anden lille hund. Jeg er på Fyn i weekenden 30. Og 31/1 hvor udvalgte hjem vil kunne komme og møde Kobey og mig. Kobey bliver ikke solgt efter først til mølle, da det er vigtig for mig at matchet er rigtigt. Hvis i har yderligere spørgsmål er i velkommen til at kontakte mig ??.

Oplysninger:
Race: Chihuahua, stamtavle medfølger
Alder: 7 mdr.
Køn: Hanhund
Salgsklar pr.: 25.01.2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;