Oprettet 15. januar 2021

Cairn Terrier





Race
Race
Cairn Terrier
Alder
Alder
7 år og 5 måneder



Annoncebeskrivelse

Sødeste Bella savner en ny bedste ven
Hun er højt elsket hvor hun kommer fra, men tidligere ejers livssituation ændrede sig desværre.
Bella er en glad lille hund, der går til verden med højt humør. Hun elsker nus og kæl, og sætter stor pris på sine daglige gåture. Her går hun raskt afsted….når hun da ikke lige stopper for grundigt at undersøge en spændende duft. I tidligere hjem har Bella nydt at sove i sengen og har været vant til at komme i møblerne. Vi ønsker for hende at nyt hjem fortsat vil give hende mulighed for dette.
Bella går pænt i snor, og sidder roligt i sit bur under bilkørsel.
I tidligere hjem har hun kunne været alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Dette har dog langt fra været på daglig basis. Nyt hjem skal derfor være indstillet på at alenehjemmetræningen skal startes op fra bunden når Bella først er faldet til.
Da Bella ikke tidligere har boet med børn, og ikke trives med virak og larm, skal nyt hjem være uden små børn. Hvis der er børn i nyt hjem, skal det være store hundevante børn, der har forståelse for at respektere Bellas grænser.
Andre hunde samt katte bryder hun sig ikke om, så vi søger et hjem til Bella hvor hun kan komme ud og være alenehund og hvor det ikke er et krav at hun skal kunne fungere med andre hunde.
Vi søger ligeledes et hjem til Bella i rolige omgivelser. Dette må gerne være hus med have, og hvor der ikke kører mange biler forbi, for dem gør hun af.
Hun er en hund der kræver pelspleje og erfaring med dette vil være at foretrække.
Bella er en Cairn terrier på 7 år og 5 måneder. Hun vejer 10 kg.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;