Oprettet 14. januar 2021

Springer/border collie/japansk spids, hvalpe, 2 år , salgklar Juli 2021





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
5700 Svendborg



Annoncebeskrivelse

Denne annonce er KUN til forud reservation af kommende hvalpe i slut Maj 2021. Hundemor er springer/border collie. Hun har haft 3 kuld før.
Hundefar er springer/japansk spids, han er far til alle kuldene. Begge forældre er sunde og raske. Begge har A hofter, dermed ikke tildens til hoftedysplasi. Billederne er fra tidligere kuld. Hvalpene kommer til at opvokse i et kærligt miljø hvor vi har stor fokus på deres kæmpe udvikling i de 8 uger vi har dem. Vi har haft kæmpe succes med de andre kuld. Alle har hele vejen igennem været nemme, kærlige og enormt nysgerrige.
Ønsker man sig en kærlig, imødekommende og lærenem hund, så er vi det rette sted. Hvalpene bliver fra tidlig alder udsat for diverse lyde. Fx fyrværkeri, byggelarm, sirener, larmende børn, støvsuger osv. Derudover går vi meget op i at have forskellige slags tøj og sko på, store jakker i mærkelige farver, udklædning, huer og hatte, samt en masse andet som sådan nogle små hvalpe hurtigt bliver bange for. Alle hvalpene får navne helt fra start her hos mig. Jeg kan godt lide at have det helt tætte bånd til mine hvalpe, fordi jeg føler at det forhåbentlig gør dem stærkere i at knytte de tætte bånd. Mener også at de er en ligeså stor del af familien som alle vores andre dyr, selvom de er på lånt tid. Prøver at give dem den Aller bedste start på livet, med en masse gode oplevelser i bagagen. Vi vil gå ture med de små, have dem med ude og køre. De vil kunne fjolle rundt i vores store have og spise alt det græs og blomster de måtte lyste. Vi vil også renlighedstræne de små så vidt muligt.
Der vil blive brugt næser og smagt på forskelligt frugt og grønt. De små får en hvalpepakke med: foder, sele, legetøj, godter og hømhøm poser med.
De vil alle være chippet samt vaccineret. Sundhedsbogen medfølger. Hunnerne bliver ca 45/55 høje. 12-16 kilo
Hannerne bliver ca 45/60 høje 12-17 kilo. Depositum betales ved reservation af hvalp. 2000 kr.
Der er 3 pladser.
1 hun
1 han
1 kønsneutral. Modtager kun SMS.


Racer: Springer/border collie/japansk spids
Alder: 2 år
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Juli 2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;