Oprettet 14. januar 2021

Mix, hund, 3 år , salgklar dags dato





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
5000 Odense C



Annoncebeskrivelse

Hej mit navn er Perle, og på nuværende stund er jeg 3 ½ år ung, og vejer 25kg.
Jeg er en super intelligent hund med masser af persona, jeg er fyldt med kærlighed helt ud til halespidsen.
Desværre så har min situation ændret sig, da min Mor og Far ikke er sammen mere, og derfor får jeg ikke altid mine daglige behov opfyldt.
Jeg elsker gåture, og at komme på opdagelse, jeg er kvik og lærenem og det tager mig ikke lang tid at finde ud af hvordan tingene foregår, og jeg elsker at lære nye ting.
Hvis jeg skulle beskrive mig selv, ville det være: glad, kærlig, tålmodig, sund og rask, intelligent, og meget rolig.
Da jeg er opvokset sammen med en anden hund, 3 børn, og en kat, ser jeg helst at komme ud til de samme forhold da jeg simpelthen ikke kan undvære den sociale del, og det betyder meget for mig, at have en dagligdag med social kontakt ikke kun fra dyr, men også fra børn, samt voksne.
jeg er lidt et mix af forskellige hunde racer (Boxer, Formel1, og Engelsk stafford) men jeg har været utrolig heldig, ligesom min far og har fået et godt udseende - i kan selv se på billederne vuf vuf.
Der stilles nogle hårde krav til min nye familie, da jeg er en hund som kræver meget, i form af lange gåture og daglig hjernegymnastik, derfor egner jeg mig ikke til alle, men det vil min far forklare mere om efterfølgende. Jeg håber du, som læser dette, og synes jeg er en lækkerbasse, vil kontakte min far, så jeg kan komme ud til mit for-altid-hjem.
Kh:
Perle
Lidt historie om Perle. Jeg overtog Perle fra hun var 1 år gammel, hun kom fra et hjem hvor der ikke var meget tid til gåture, og stimulans i hverdagen, og for det meste var hun kun ude i en hundegård.
På daværende tidspunkt søgte vi ikke nogen extra hund, da vi allerede havde en lille forvejen, men vi faldt pladask for hende.
Det tog ikke lang tid fra vi etablerede kontakten med tidligere ejer til vi fik hende hjem. Og nøj hvor var hun skøn, Hun var fyldt med kærlighed, og det tog ikke lang tid før hun følte sig tryg, og hendes.

Oplysninger:
Racer: Mix
Alder: 3 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Dags dato

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;