Oprettet 11. januar 2021

Chihuahua





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
12 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Chihuahua
Farve: Hvid/sort
Køn: Hun
Vægt: 2,7 kg
Alder: 12 år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Nubia, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til `email protected`, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i én og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Fra en større og dybt tragisk dyreværnssag har vi fået overdraget en del små Chihuahuas, der alle desværre var meget medtagede og ikke havde været plejet korrekt i længere tid. Et meget trist scenarie, hvor vi desværre ikke kan vide, om det har eller får nogen uventede eftervirkninger i fremtiden for hvert enkelt indivis.  

Hundene har indgået i avl og vi ved ikke, hvordan og om de er beslægtede, men vi ved at flere af dem havde tydelige hjertesvigt, der kan være arveligt, og derfor er vi nødt til at helgardere os og sige, at de alle kan være disponerede for det, selvom der måske ikke i et her og nu billede kan påvises noget.

Nubia er derfor en hund, der kræver en ressourcestærk familie, der tager hende til sig med åbne øjne og bevidstheden om, at der kan komme helbredsmæssige udfordringer, man som ejer skal have godt økonomisk overskud til at tage sig af. Hun skal have lov at opleve det mest hjertelige og kærlige otium, man overhovedet kan drømme om.

Mere info senere.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;