Oprettet 11. januar 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Beagle / Fransk Bulldog
Farve: Lysebrun/hvid
Køn: Han
Vægt: 19,5 kg
Alder: 4 år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Nimbus, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i én og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Denne flotte fyrs tidligere familie oplevede desværre en adfærdsændring hos Nimbus, der gjorde at man ikke længere følte sig tryg ved ham. Vi skal nu se, om vi kan finde den familie, som kan håndtere en fyr, der er meget vagtsom og en sød, men også bestemt herre.

Det er helt klart, at han ikke er egnet som førstegangshund, ej heller i en familie med børn under teenagealderen og vi kræver, at man har god erfaring med egenrådige racer, gerne Beagle.

Vi forestiller os at træning er vejen er frem. At han ganske enkelt ikke er stimuleret nok i sit kønne hoved, og har brug for at blive præsenteret for sportræning, nose work eller lignende, så han rent faktisk får et slags job i sin kommende familie.

Mere info senere.

Nimbus er kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;