Oprettet 11. januar 2021

Foxterrier





Race
Race
Foxterrier
Alder
Alder
1½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Foxterrier
Farve: Tricolor
Køn: Han
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Terry, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til `email protected`, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i én og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Terry og hans tidligere ejer måtte desværre komme til den konklusion, at de ikke var et godt match, i henhold til Terrys behov og udfordringer. Ejer arbejdede for meget i forhold til Terrys race og aktiveringsbehov, og efter rådgivning fra en kyndig træner, blev omplacering besluttet af kærlighed til den skønne fyr og med hans absolut bedste for øje.

Terry er en understimeret fyr, der pt. også er meget stresset, hvilket Dyreværnets trænings-team naturligvis arbejder med i det tempo, som Terry nu kan håndtere oven i et skift til os.

Han er en hyper-hund og kræver helt klart, at man har haft racen før, så man ved, hvad sådan en teenage-bandit har brug for. Vi kommer til at lægge rigtig meget vægt på, hvad man kan tilbyde af træning, så vi sikrer os, at han lander hos en kompetent ejer, der har fuldkommen styr på, hvad en foxterrier i Terrys alder skal tilbydes, for at blive en velafbalanceret hund, der har det rigtig godt og afslappet i sit kønne hoved.

Mere info senere.

Terry er kastreret og har gyldigt pas.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;