Oprettet 8. januar 2021

Labrador blanding, hund, 7 mdr. , salgklar straks





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
3300 Frederiksværk



Annoncebeskrivelse

Navn: Hugo
Køn: Han
Født: 01.06.2020
Vægt:. 23 kg
I Danmark:. kan komme hjem d. 18 januar
Neutraliseret: Ja
Chip og pas: Ja
Vaccineret : Rabies
Blodtest: Titartest
Land: Serbien, opvokset hos min fostermor
Hus og Have; ja tak
Kan med Hunde: Ja
Katte: måske
Børn: ikke helt små
Alene hjemme skal trænes. Kære jer, Hallo her er det Hugo som kalder på en kærlig familie.
Min bror og jeg er vokset op hos en kvinde i serbien,. Fostermor har forkælet os og nu siger hun at vi er klar til at få vores egen familie. Det er ikke så meget vi har eller kan opleve der men det vigtigste er også at vi fik en god start inden vi kunne komme til vores egen familie.
Jeg er blot 7 måneder gammel og alle siger jeg er teenager men det betyder blot at min familie skal have tålmodighed med mig. min fostermor siger jeg kan godt være lidt "Vilje døv men med tiden går det over. ( Og hvis du har en pølse til mig er jeg sikker på at jeg kommer når du kalder)
Jeg gør ikke kun hvis der er noget at gø efter.
Min kommende familie må meget gerne bo lidt ude på landet i hus og indhegnet have. Jeg kan nemt være alene hjemme bare du ikke sætter mig i bur eller ind i et lukket rum, jeg hader at være i fængsel og lover på "Spejder-ære" at jeg bare ligger og sover medens du er væk og ødelægger ikke ting. Hvis du har en dejlig hund i forvejen som behøver sådan en glad skøn hund som mig, ja så er jeg også glad.
Hvis du spørger om jeg er renlig, så er svaret, ja, hvis du viser mig hvor jeg må gøre mit ærinde henne. Når jeg har spist, sovet eller leget så må du gå med mig ud i haven og når jeg så har gjort. så må du gerne give mig et lille stykke pølse, så forstår jeg budskabet meget hurtigt.
Hvis jeg har taget noget som du vil have, skal du bytte dig til det. igen et stykke pølse.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;