Oprettet 6. januar 2021

Chihuahua





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
8 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Langhåret Chihuahua
Farve: Chokolade/hvid
Køn: Hun
Vægt: 5,5 kg
Alder: 8 år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Berta, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i én og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Fra en større dyreværnssag har vi fået overdraget en del små Chihuahuas, der alle desværre var meget medtagede og ikke havde været plejet korrekt i længere tid. Et meget trist scenarie, hvor vi desværre ikke kan vide, om det har eller får nogen uventede eftervirkninger i fremtiden.

Hundene har indgået i avl og vi ved ikke, hvordan og om de er beslægtede, men vi ved at flere af dem havde tydelige hjertesvigt, der kan være arveligt, og derfor er vi nødt til at helgardere os og sige, at de alle kan være disponerede for det, selvom der ikke i et her og nu billede kan påvises noget.

Berta er derfor en hund, der kræver en ressourcestærk familie, der tager hende til sig med åbne øjne og bevidstheden om, at der kan komme helbredsmæssige udfordringer, man som ejer skal have godt økonomisk overskud til at tage sig af. 

Med Berta anbefaler vi jævnlige dyrlægetjek af både hjerte og tænder, for at være på forkant med eventuelle udfordringer. Mange af hundene fra denne sag havde voldsom paradentose, og da racen er disponeret for tandsygdomme generelt, skal man være meget obs på dette.

Men vi synes at Berta, om nogen, fortjener et otium, hvor hun oplever at være i de mest fantastiske og kærlige hænder, der tager sig af hende på alle fronter. Hun er en sød og lidt forsigtig pige, der har brug for et stille og roligt hjem, hvor der er fuld fokus på hende, og hvor man kan give hende den bedste tid i sit liv med alt hvad det indebærer, i et hjemmmemiljø, som passer til en lille, forsigtig senior-hund, der ikke orker for meget hurlumhej om ørerne på hende.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;