Oprettet 4. januar 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Farve
Farve
Liver Roan
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
10. januar 2021
Placering
Placering
2635 Ishøj
Mor
Mor
Blandet hund
Jagthund
Jagthund
Ja



Annoncebeskrivelse

Bella er en MEGET glad og vellidt hund, hun har energi som Duracell kanin og er ekstremt glad for at gø og snakke. Hun er blevet socialiseret siden vi hentede hende som 8 uger, og kan sagtens med andre hunde. Hun er en hund der både kan sige fra når det er for meget for hende, men hun er lidt en kylling når nogle siger fra overfor hende, så kommer hun gerne over til ejer.
Bella har svært ved at blive forladt, det kan være en tur på toilet, eller tur ud og handle. Hun har et stort kontaktbehov og kravler gerne op på møbler eller personer der sidder i sofaen. Hun vil rigtig gerne slikke i ansigtet og have øjenkontakt længe.
Ud fra dette vil jeg fortrække at Bella kommer et sted hen hvor 1 eller flere arbejder eller går hjemme.
Vi har desværre oplevet at vores naboer kunne høre hende ofte, heldigvis ikke på klageniveau, da vi har en god dialog med vores naboer og taler åbent med dem om det. Hun kræver altså RIGTIG meget alene hjemmetræning (og måske hun desværre aldrig bliver en hund der kan være alene hjemme), vi har været hjulpet meget med alene problemet ved at have vores anden hund.

Ud fra ovenstående vil jeg fortrække at Bella kommer et sted hen gerne på landet eller tæt på, en familie med voksne børn eller voksne der har erfaring med racen og dermed nogle der har mod på en hund der glemmer ordet ”Nej” efter 2. Sekunder, kan give rigtig meget opmærksomhed og nus. Og ikke mindst træning og en masse motion.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;