Oprettet 30. december 2020

Labrador Retriever





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
9 måneder
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador Retriever blanding
Farve: Brun
Køn: Han
Vægt: 32 kg
Alder: 9 måneder
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Boomer, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til `email protected`, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i én og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Lækre Boomer er indleveret til Dyreværnet da han blev en lidt for stor mundfuld for tidligere familie. Han er en glad hoppebold der er 75% Labrador Retriever og 25% Engelsk Bulldog. Han elsker alle mennesker - dog resulterer det i at han godt kan være lidt voldsom i sin iver. Boomer kan også godt finde på at nappe lidt i tøj og springer meget gerne op af alle mennesker. Alt i alt er han som en skøn og upoleret unghund, der bare gerne vil ud til en familie der har tid til at stimulere ham både mentalt og fysisk. 

Boomer er også glad for alle andre hunde, han kan dog godt være lidt voldsom for nogen. Han har gået til hvalpetræning, og var rigtig dygtig til det. Han kan dog have lidt svært ved at holde fokus. Men lige så snart han får et godt samarbejde op og stå med ejer, og bliver præsenteret for en masse lækre godbidder, er vi helt sikre på at træningen bliver legende let. 

Alene-hjemme træningen skal også startes forfra, da han bare hyler og gør når han bliver efterladt. Han kan dog også finde på at ødelægge ting. Derfor skal der påregnes god tid til at få trænet dette.  

Hvis du kan tilbyde Boomer en aktiv og træningsminded familie, gerne med større hundevante børn, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;