Oprettet 22. december 2020

Newfoundland





Race
Race
Newfoundland
Alder
Alder
1,5 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Newfoundlænder
Farve: Sort/hvid
Køn: Han
Vægt: 57 kg
Alder: 1,5 år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Olga og Sherlock, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til `email protected`, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i en og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Må vi have lov til at præsentere vores store bamse på 57 kg: Anton! 

Hans tidligere familie så sig desværre nødsaget til at indlevere ham til os, da de ikke længere kunne håndtere hans udadreagerende adfærd mod andre hanhunde. De fortalte at han var gået fra at være legesyg til at være aggressiv mod andre hanhunde. Så nu skal vi have fundet den helt rette støbning af en erfaren hundefamilie, som er villige til at tage træningshandskerne på og arbejde på dette sammen med Anton.

Adfærdsmæssigt har Anton overrasket os positivt. Vi kan uden problemer gå en bue udenom andre hanhunde på tur. Han er selvfølgelig ikke en hund man skal tage i hundeskov og lade ham løbe løs blandt andre hanhunde. Men han passerer dem fint på tur. Han er sød og opmærksom i kontakten. Han arbejder gerne for allergigodbidder og er i den grad en kærlig og blød bamse og han er rigtig god til at putte. Men han kræver lidt plads og pelspleje. og så skal det også siges, han elsker vand og mudder, så hans kommende familie skal ikke være sart. 

Anton er glad for mennesker og præsenterer du en godbid for ham, er du med det samme hans nye bedste ven! Katte er ikke hans kop te - de skal nemlig jages. 

Han har tidligere været vant til at være alene hjemme cirka 4-5 timer ad gangen. I forhold til børn er han vokset op med fire børn i huset, mellem 5 og 12 år. Men i og med Anton stadig bare er en aktiv og legesyg unghund, som kan lege voldsomt, skal eventuelle børn i hans kommende hjem være selvkørende og hundevante. 

Anton er pt. på allergifoder, da vores dyrlæge mistænker ham for at have allergi, eftersom han har hudproblemer, som han er ved at afslutte behandling for. 

Er du den familie, vi søger efter til Anton - så send os endelig en mail og fortæl om jer selv.

Anton er kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;