Oprettet 2. december 2020

Labrador Retriever





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
2½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador-blanding
Farve: Gul
Køn: Hun
Vægt: 21,4 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3000,00

Frida er i den hjerteskærende og ulykkelige situation, at hun har mistet sin ejer, der ikke længere er iblandt os, og det synes hun er rigtig svært. Hele hendes liv er vendt op og ned, og hun er stadig ved at finde sine nye rytmer og rutiner her hos os. 

Frida er en god og kærlig pige, men hun er en meget forsigtig og usikker pige, der synes at alt nyt er svært at fordøje. Derfor så kan hun ikke modtage besøg, men man kan ansøge om adoption af hende, hvorefter vi stille og roligt udvælger, hvem der er hendes perfekte match og derefter aftaler et møde med hende.

Hun leder efter et meget roligt hjem, hvor hendes behov naturligvis bliver tilgodeset på motions- og aktiveringsfronten, hos en familie, der kan tilbyde hende en genkendelig hverdag og faste rutiner, så hun ikke hele tiden skal udfordres med en masse nyt.

Pårørende fortæller, at hun er meget usikker og reserveret i sit møde med nye mennesker, og især mænd har hun haft det lidt svært med. Hun har dog boet hos en mand, så det gælder ikke altid alle. Det fortælles også, at hun hurtigt tør op, når man møder hende på hendes egne præmisser.

Hun har boet på en gård med masser af stilhed og ro, væk fra trafik og by-støj, hvilket er nødvendigt for at hendes let skrøbelige nervesystem kan finde netop ro og balance.

Hun har tidligere boet sammen med en anden hund, som hun mistede sidste år, så hun har mistet meget på kort tid. Hun ville måske have godt af, at have en rolig og stabil hundeveninde eller neutraliseret hanhund i sit kommende hjem, som hun kan støtte sig til, og hjælpe hende med at styrke hendes selvtillid lidt.

Med hensyn til katte, så jager hun dem, hvis de løber, men har respekt for dem, hvis de bliver siddende/stående.

Hvis man har de helt rette omgivelser og miljø til denne forsigtige, smukke engel, så tøv ikke med at rette henvendelse til os, så vi kan se om der skulle være et potentielt match med hende.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;