Oprettet 29. november 2020

Beagle/mops, hund, 3 år , salgklar Nu





Race
Race
Beagle
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
6818 Ã…rre



Annoncebeskrivelse

En virkelig dejlig tæve sælges til den rette familie.
Hun skal ud til et hjem med hus og have, da det er det hun er vant til.
Hun er en forsigtig hund, men når tilliden er opnået, ligger hun trofast ved siden af en i sofaen. Hun er meget kælen og tillidsfuld når man kender hende. Hun skal ikke ud til et hjem med små børn, da hun ikke er vant til børn. Hun er renlig, men måske det ikke kan undgåes at der kan ske et uheld i det nye hjem.
Som udgangspunkt kan hun godt med andre små hunde, men hun kan godt være en strid dame over for andre hunde, så derfor er det bedst med små hunde, men foretrækker at hun bliver alene hund.
Hun kan ikke de almindelige kommandoer som sit og dæk, men hun læser hurtigt kropssprog, og tonefald, så ved hun hvad hun skal. Hun tigger ved bordet, ligger i sofaen og vil gerne være sammen hele tiden.
Hun gør ikke meget, kun nogle gange i leg og hvis der pludselig kommer nogle.
Hun klarer fint at være alene hjemme, bare hun har en dejlig kurv i et mindre rum. Det skal hun selvfølgelig vænnes til, da det hele vil være nyt for hende.
Jeg forebeholder mig retten til at afvise interesseret, også selvom man kommer langvejsfra, da det er yderst vigtigt at det rette hjem hun kommer ud til.
Man må godt have erfaring med hunde.
For mere info helst telefonisk eller SMS .

Oplysninger:
Racer: Beagle/mops
Alder: 3 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;