Oprettet 23. november 2020

Siberian Husky





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
1½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Siberian Husky
Farve: Trefarvet
Køn: Han
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00

Cody er en umådeligt lækker Husky, der desværre har en grusom oplevelse med i bagagen, som hans tidligere familie havde brug for vores hjælp til at hjælpe ham over.

Cody har nemlig set sin bedste ven, sin partner in crime blive påkørt på motorvejen efter de to banditter fik åbnet en hoveddør og løb ud på eventyr på egen hånd. En oplevelse, der satte sig så dybt i ham, at han efterfølgende fuldkommen isolerede sig fra sin familie og ikke lavede andet end at græde, hyle og kalde på hende derhjemme, hvor hun plejede at være.

En af de mest hjerteskærende historier, vi nogensinde er stødt på, og familien kunne ikke se, hvordan det nogensinde skulle blive godt for Cody at være i de samme omgivelser, som han nu forbandt med tabet af sin partner, og han landede derfor her hos Dyreværnet.

Cody havde ikke været her mange dage, før hans indre glade dreng begyndte at titte frem og nu er han SÅ klar til at møde livet igen og forhåbentlig en ny familie, der i forvejen har en husky eller flere, så han igen får sin flok og artsfæller omkring sig. På den måde sikrer vi også, at man har den nødvendige erfaring med racen, som vi kræver.

Han er den mest imødekommende og kærlige tryghedsbøf, der udsteder både kys og krammer til os alle sammen. Vi har sjældent oplevet en personlighed som hans, der går LIGE i hjertet på alle. Han er pr. definition ikke en deprimeret og ulykkelig hund længere.

Han kommer sprængfyldt med energi, elsker mennesker, ville kunne bo sammen med større børn, og kan ikke være alene hjemme. Qua hans historie, så skal man være varsom med at gå for hurtigt i gang med alene-træningen, og hans nye familie skal derfor have rigtig god tid uden bagkant.

Cody kommer med nogle udfordringer med øregangsbetændelse, han er i behandling for, men når først de har haft øreproblemer, så har det tendens til at vende tilbage. så det skal hans kommende familie være i stand til at holde godt øje med.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;