Oprettet 21. november 2020

Bichon Havanais

Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
2 år og 8 månederAnnoncebeskrivelse

Søde Bobbie
Bobbie er en lidt forsigtig fyr, som lige skal se folk an, han tør dog hurtigt op. Bobbie bliver usikker ved hurtige bevægelser samt nye ting, nyt hjem skal derfor have erfaring med træning af håndtering og opbygning af tillid. Bobbie nyder sine gåture især hvis turen går til skoven eller stranden, hvor næsen flittigt bliver brugt. Men han er ked af at køre bil, så hvis nyt hjem lå i gå afstand til tur muligheder er dette at fortrække. Bobbie har et kvikt hoved og er glad for godbidder, så vi ønsker at nyt hjem vil udnytte hans trænings potentiale - for små hunde vil også gerne træne. Bobbie leger gerne med søde rolige hunde, men da han ikke deler mad og legetøj skal nyt hjem være uden anden hund. Hjemmet må være uden børn. Bobbie er ked af at være alene hjemme og nyt hjem må påregne træning af dette. Han er en god dreng som har brug for forståelse for, at med ham skal man skynde sig langsomt. Bobbie er en Bichon Havanais på 2 år og 8 måneder og kræver pelspleje.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Bichon Havanais 15000 kr.

Bichon Havanais

Bichon havanais hvalpe 2 søde drenge.Vokser op i vores stue, sammen med andre hune og en kat. Hvalpene er avlet efter DKKs avls anbefalinger. Sundhedsbog og EU pas.

Alder 7 uger
4733 Tappernøje

Bichon Havanais kr.

Bichon Havanais

Alder
4400 Kalundborg

Bichon Havanais 9500 kr.

Bichion Havanais hvalpe

4 hanner og 3 tæver med stambog sælges. Racen er meget allergivenlig samt de fælder minimalt. Hvalpene bliver vaccineret, chippet, ormebehandlet, sundhedstjekket hos dyrelæge samt de leveres med fo...

Alder
7500 Holstebro