Oprettet 16. november 2020

Golden Retriever





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Golden Retriever
Farve: Lys
Køn: Han
Vægt: 38,1 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00

Så bliver det næsten ikke mere lækkert, end at se på vidunderlige Valde, og derfor var det også forfærdeligt for hans tidligere ejere at måtte se i øjnene, at Valde ikke er en hund, der på nogen måde trives i lejlighed, og ikke kommer til det, da han er meget følsom overfor udefrakommende lyde og støj, og hvis han generelt bare kan høre for meget omkring ham.

Det er derfor et ufravigeligt krav, at Valde skal ud og bo i et rolig hus i et meget roligt område, hvor eventuelle børn er rolige og hundevante + 14 år, da mindre børns energi heller ikke er kompatible med dette fantastiske væsen.

Valde stresser meget nemt op, og hvis der sker for meget omkring ham i hjemmet eller hvis hans mennesker er stressede, så afspejler det sig lynhurtigt i ham. Det kommer primært til udtryk i at han gør rigtig meget og udøver en biderefleks. Ikke at det handler om noget aggressivt, men simpelthen fordi han er så følsom, at han i tidligere hjem kanaliserede sin stress ud gennem munden. Det er derfor vigtigt, at hans nye familie forstår hvor vigtigt det er, at finde den helt rette balance mellem at træne ude og være afslappede hjemme.

Valde har sammen med tidligere ejer været på både hvalpetrænings-hold og lømmel-hold, men han har helt klart brug for mere træning og stimuli, hvilket der skal være meget fokus på i hans kommende hjem. Hans kønne hoved har brug for hjernegymnastik, så det bliver godt for ham at komme i gang igen.

Han har endnu ikke lært at være alene hjemme, og hans nye familie skal have alverdens tid til at træne dette uden bagkant, og da han ELSKER alle andre hunde, så ville det absolut ikke være et problem, hvis der er en velafbalanceret hund i hans kommende hjem i forvejen. Det vil umiddelbart kun være en fordel, så han aldrig skal være helt alene hjemme.

Valde er kemisk kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;