Oprettet 28. oktober 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
10 mdr
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: FT. Springer Spaniel / Polsk blodhund
Farve: Sort
Køn: Han
Vægt: 25,5 kg
Alder: 10 mdr
Pris: 3000,00

Diego er en voldsomt lækker og hamrende køn fyr, der har været hans tidligere families store kærlighed, og der er været lagt så meget arbejde i ham, som man overhovedet har formået, indenfor de rammer, der var mulige. 

Men med hans raceblanding har man desværre, med Diegos allerbedste for øje, måtte kaste håndklædet i ringen, da han slet ikke kan trives i hverken lejlighed eller som familiehund alene. Hans jagtinstinkter er så indgroede og så latente, at han er nødt til at lande hos en jæger-familie, der både kan tilbyde ham det søde familieliv, men samtidig også kan give ham et godt "job" som jagthund, da han bare er som skabt til det.

Hans apporterings-gen er så stærkt, at han apportere ALT, hvad han overhovedet kan komme i nærheden af, han er hyper opmærksom på sin ejer, og TIGGER om at få lov at arbejde og udføre opgaver, og det er tydeligt, at han ikke trives, hvis han ikke får udlevet sine jagt-evner. Han er endnu utrænet, men helt ekstremt lærenem, så en kærlig jæger, der mangler en makker, er lige hvad han søger.

Han har i tidligere hjem boet med store børn + 10 år, hvilket han har elsket, men mindre børn dur ikke. 

I tidligere hjem har det ikke været muligt, under de forudsætninger, der nu engang har været, at stimulere Diego nok til at han har hvilet nok i selv til at kunne påbegynde alene hjemme-træning. Vi skal have fat i en familie, der i de første par måneder med Diego i hjemmet, kan give ham tid til slet ikke at tænke på at blive forladt, slet ikke lader ham være alene, nu han skal igennem et skift, men i stedet fokuserer på fuld "udnyttelse" af hans jagtevner og træningen deraf. 

I træningsøjemed er han mere opsat på at gevinsten er legetøj, end han er madmotiveret. Når han skal fodres, så skal han spise fra en slow-feed skål, da han ellers sluger sin mad og kaster op af det. 

Han kan være lidt usikker og underdanig i sit møde med andre hunde, så der skal han støttes godt, men når først han får hilst og kender hunden, så er der ingen problemer, men han søger ufatteligt meget tryghed hos sit menneske.

Er man den rette familie, så er Diego intet mindre end en DRØM at arbejde med. Sjældent har vi oplevet så ivrig og lækker en hund, der er SÅ opsat på at få opgaver af sin ejer, så han er den fuldkommen ideelle brugshund, der dog også elsker familie-livet ved siden af, når han er velstimuleret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;