Oprettet 22. oktober 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Old English Bulldog / Cocker Spaniel
Farve: Black & Tan
Køn: Han
Vægt: 24 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00

Gunner er den SMUKKESTE fyr, man kan forestille sig, og han kommer med noget fra begge de racer, han er blandet med.

Alfa Omega for Gunner er en solid, 100% børnefri familie i den modne alder med god, personlig rottweilererfaring eller andre vogtende racer, og som kan tilbyde ham en genkendelig og trænings-præget hverdag. Gunner har nemlig en lidt grim side gemt bag det smukke ydre, der ikke er til at spøge med, og han kræver derfor massiv erfaring til at håndtere ham korrekt fremadrettet. 

Drømmescenariet er en ny ejer, der er uddannet hundetræner/adfærdsbehandler, så vi på den måde sikrer, at hans adfærd blive tacklet rigtigt, og det vil blive foretrukket. Man kommer ganske enkelt ikke i betragtning til ham, hvis man ikke har mange års erfaring med meget svære hunde. 

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at han har været højt elsket, men nogle ting omkring Gunner er håndteret helt forkert i hans tidligere familie. Derfor har han desværre tendens til at køre meget op og kamme helt over. Han bliver voldsom og svær at håndtere og har ikke lært bidehæmning. 

Derfor skal hans nye familie vide hvordan man bedst muligt afhjælper dette, og får indlært en alternativ adfærd. De skal også have rammerne for at kunne lukke ham væk, for eksempel når der kommer besøg af gæster. Gunner har manglet de daglige faste rutiner og den kærlige opdragelse, som skal være med til at få en velafbalanceret dreng ud på den anden side af den hormonfyldte teenagealder. Men DET er der heldigvis råd for. 

Man må forvente, at han falder tilbage i gamle mønstre hos en ny familie, når han er faldet til og føler sig tryg. Derfor søger vi en familie der er vant til at arbejde med racer, der kan udvise markant ressourceforsvar og voldsom adfærd, når han er blevet tryg.  
Ønsker du at vide mere om Gunner, så mød personligt op i Dyreværnets åbningstid.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;