Oprettet 22. oktober 2020

Hvid Schæfer + Siberian Husky, hund, 12 mdr. , salgklar dags dato.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
5260 Odense S



Annoncebeskrivelse

Hej,. Vi står desværre i den situation, at vi ikke længere er i stand til at tilbyde vores kære Alba det hjem hun fortjener. Alba er født d. 19/8-2019, og er derfor lige knap og nap 1,5 år gammel.
Hun søger nyt hjem fra d. 1/12, eller indtil vi har fundet det rette hjem til hende. Alba er en perfekt blanding af hvid schæfer, og Siberian Husky - hvor schæfer trækkene, er mest gennemtrængende både udseendesmæssigt og temperament. Hun er helt igennem en fantastisk hund, som er klogere end de fleste.
Hun kan alle de basale kommandoer såsom plads, sit, target, bliv, dæk, apport, giv pote, rul rundt, halse/sige hej, og hun er meget lærenem og vil rigtig gerne arbejdes med. Hendes nye hjem skal have erfaring med schæfer-racen og/eller Siberian Huskyen. (gerne hvid schæfer, da de ikke er ligeså stærke i drift som den tyske schæfer - og Huskyen fordi de er meget selvstændige og nysgerrige af natur). Alba kan være alene hjemme, hun er 100% renlig. Dog uden den rette mentale såvel som fysiske stimulering vil hun ikke kunne klare at være alene mere end maks 4 timer før hun begynder at finde på ting at lave (her kommer selvstændigheden til udtryk). Det længste hun har kunne være alene er 8 timer, og dette skal kun være i nødstilfælde. Så er du væk hjemmefra i 7-8 timer dagligt, så er det ikke et hjem for Alba. Vi ser helst, at hun kommer til et stabilt hjem der enten har teenagebørn, eller udeboende børn - og ikke har i sinde at flytte rundt hele tiden, og rejse hele tiden. Hun skal have den fulde opmærksomhed, og vil rigtig gerne trænes med 24/7 hvis det kunne lade sig gøre - men 15 minutter om dagen er også tilstrækkeligt, så man kan vedligeholde hendes evner. Hvis Alba lyder som en hund for dig, så tøv endelig ikke med at skrive en besked. Det skal siges, at de 3500 kr ikke er fast - men vi kræver et symbolsk beløb, fordi Alba ikke er en hund der er billig økonomisk. Hendes hjem skal derfor være i beskæftigelse, og eller have økonomisk overskud til hende.

Racer: Hvid Schæfer + Siberian Husky
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Dags dato.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;