Oprettet 22. oktober 2020

Labrador , hund, 12 mdr.





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
3300 Frederiksværk



Annoncebeskrivelse

Med blødende hjerte må vi sætte vores elskede Katho til salg.
Katho er en rigtig dejligt, kærlig og særdeles aktiv / legesyg Labrador blanding (38kg) på et år (13/8-19) (ligner og opføres sig som en Lab, men der er også samojedespids og Newfoundlænder i ham)
Han kan med andre mennesker små som store og andre hunde, vant til kanin (som er i bur).
Han er hyperaktiv, og spiser meget gerne alle tilgængelige sko, legetøj (særligt bamser), tomme plastflasker, strømper mm. Elsker at drille og sætte en jagt igang.
Han gøer i hjemmet og haven hvis der kommer nogen forbi, skal trænes i at blive afledt og I at komme når der kaldes, en tyv vil ikke føle sig velkommen, det er helt sikkert.
Han er videbegærlig, elsker at lære nye ordre, lede “SØG” efter godbidder eller “bamsen” men har svært ved at aflevere den sko han har snuppet.
Han mener at sofaen og sengen men stor selvfølgelighed er hans men elsker at få selskab, (er nu vant til at sove alene på gulvet i gang og køkken om natten, og han sover hele natten og står først op når hjemmet gør, sætter stor pris på lige at ligge i ske om morgen hvis han kan komme til det.
Han trækker når han går tur, men det er bestemt blevet bedre efter han er begyndt at gå med sele.
I hundeskov går han uden snor, men elsker at hilse på alle hunde og mennesker men skal trænes i at komme tilbage når ejer ønsker det og ikke først når Katho vil, han er nu altid lige i nærheden. Han er godt socialiseret i forhold til andre hunde og elsker at lege med både hun og hanhunde.
Situationen er at jeg har fundet en kæreste der også har en hund og denne kan ikke med andre hanhunde, og da Katho vil trives med en ny familie og jeg samtidig døje slemt af slidegigt er valget faldet på at det er Katho der skal finde en ny familie.
Ønske tænkning er at finde nogle hvor han kan bevæge sig frit omkring, måske en gård, et sted hvor han kan være meget ude og med. Det er vigtigt at du har lyst, viden og overskud til en aktiv fræk hund der kræver træning og gåture.

Oplysninger:
Racer: Labrador
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;